Accés de candidats i empreses

Treballateca.com és un portal comarcal de treball pensat per posar en contacte les empreses amb ofertes de treball amb els possibles candidats, fent especial incidència en les persones joves.


Cercador d'ofertes de treball

Publicitat
Banner

Noticia ampliada

201428Abr
EL CONSELL COMARCAL DE LALT PENEDS BUSCA EMPRESES COLLABORADORES PER A UN PROJECTE DOCUPACI JUVENIL

Les empreses que contractin joves en el marc daquest projecte podran rebre una subvenci de fins a 3.650 i els joves rebran una formaci complementria a crrec del Consell Comarcal


Lrea de Promoci Econmica i Comarcal del Consell Comarcal de lAlt Peneds est duent a terme el projecte Fem Ocupaci per facilitar laccs dels joves al mercat de treball.

En el marc daquest projecte, les empreses collaboradores que contractin joves de 18 fins a 30 anys, en situaci datur i que tinguin el ttol de graduat en Ensenyament Secundari o Batxillerat, rebran una subvenci del Servei dOcupaci de Catalunya de fins a 3.650 .

El contracte haur de tenir una durada mnima de 6 mesos. Durant el perode contractual, els joves rebran una formaci complementaria, dun mnim de 120 hores, sense cap cost per a les empreses.

Tot just iniciat el projecte, ja sha formalitzat el primer contracte de treball: lempresa vilafranquina Mores Distribuci, ha contractat un jove de 21 anys com a repartidor de productes dhigiene industrial.

Les empreses que estiguin interessades a rebre ms informaci sobre aquest projecte es poden adrear al Servei de Desenvolupament i Ocupaci del Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00 ext. 152 i 137).

Vilafranca del Peneds, 16 dabril de 2014

http://www.ccapenedes.cat/comunicacio/noticies/el-consell-comarcal-de-l2019alt-penedes-busca-empreses-col2022laboradores-per-a-un-projecte-d2019ocupacio-juvenil

Anar amunt


Que busques?

Un projecte de:
Dinamo Dinamo Consell Comarcal de l'Alt Penedès
Consell Comarcal de l'Alt Penedès - Servei Comarcal de Joventut - © 2004-2024
Oficina Jove de l'Alt Penedès Dinamo Garantia Juvenil Feina Activa CV SOC SOC Oferta formativa